מאת: מערכת חסידיניוז | ד׳ בשבט ה׳תשע״ב (28/01/12) 22:33 | שירים חסידיים |
הדפס

נוי לביא בן 27 מרחובות, ניחן בכישרון מוסיקלי מילדות. למד לנגן על קלידים והופיע באירועים משפחתיים. את כישרונו המוסיקלי קיבל מסבו דוד הנדי ז"ל, שהופיע בכל הארץ בשירתו התימנית.
נוי נולד למשפחה מסורתית ועם השנים הלך והתחזק בתורה ובמצוות. הוא שרת בחיל האוויר, וכיום הוא משלב את לימודי התורה עם דרכו המוסיקלית, ומגשים חלום, כשהוא מקליט את אלבום הבכורה שלו. הוא מאמין, שמצווה גדולה היא לשמח אלוקים ואדם.
אחרי הצלחת הסינגל הראשון "אם נאמין בלב" , משתחרר הסינגל השני "מלך המלכים". זהו שיר קצבי, שבו נוי מודה לבורא עולם על הבריאה הנפלאה –יצירת כפיו.
מילים ולחן: ארלט ספדיה, עיבוד והפקה מוזיקלית: תומר עג'ם
לחצו PLAY להאזנה לשיר
Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.