השמיים מספרים – גבריאל חסון בדרך לאלבום הרביעי

גבריאל חסון - השמיים מספריפ

המוסיקאי והזמר גבריאל חסון המשלב ביצירתו מוסיקה יהודית מקורית עם אלמנטים של רוק ופיוז'ן, הספיק לעבור מסע מוסיקאלי ארוך ומיוחד אשר נשזר עם השנים בחייו האישיים. ברזומה שלו נמצאים שלושה אלבומים: מעשה אצבעותיו, צו השעה והיכל הגוונים המשתנים.

כעת הוא משחרר סינגל שני 'השמיים מספרים', בדרך לאלבום הרביעי – 'טובל ושוכח', ממנו כבר ראה אור השיר 'סיר נפוח'. את השיר כתב והלחין בעצמו, כאשר על העיבודים וההפקה המוסיקלית עבד יחד עם אחיו גיא.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברק כהן משיק סינגל חדש: "גם כי אלך"

מסגרת הפרויקט החדש, משיק כהן את הסינגל הראשון "גם כי אלך", אותו הלחין בעצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית אמון רן כרמי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יונתן פסיקוב, ישראל גובנר ומקהלת ידידים – "מידת ההשתוות"

סינגל חדש בשם "מידת ההשתוות" יוצא בלחן חדש המבוסס על מילים מתוך הספר של האדמו"ר ה'שפת אמת' מגור זיע"א, אותו הלחין הרה"ח ישראל גובנר, שאף שר בעצמו יחד עם ילד הפלא יונתן פסיקוב ומקהלת "ידידים"

להאזנה ←