"לא נאבד תקווה" – אליה גיאת בסינגל ראשון

אליה גיאת - לא נאבד תקווה

אליה גיאת בן 25 מאלון מורה נולד למשפחה מוסיקלית [קרוב-רחוק של משה גיאת], ושר מאז שהוא זוכר את עצמו. תמיד קיבל מחמאות על קולו המיוחד והערב, ובבית הספר זכה מספר פעמים במקומות הראשונים בפסטיבלים למיניהם.

בשלב מסוים ובעידוד מוסיקאים בכירים, שראו אותו מופיע באירועים, החליט להיכנס לאולפן ולהקליט את אלבום הבכורה שלו.

"לא נאבד תקווה" הוא סינגל ראשון. זהו שיר אופטימי, שמדבר לכל אחד מאיתנו ונותן כוח להמשיך גם כשלא תמיד קל. מילים: ארלט ספדיה, לחן: הפרויקט של 'שלב', עיבוד: אלדד רצון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/10/giat-loneabed.mp3|titles=אליה גיאת – לא נאבד תקווה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←