אבישי אשל בהופעה וחפלה אצל יוסי אייזנטל בקול חי

אבישי אשל ברדיו קול חי

במוצאי השבת האחרונה בתוכנית "מוצ"ש מוזיקלי" עם יוסי אייזנטל ב'רדיו קול חי', התארח הזמר אבישי אשל ותזמורתו, וחשף שיר חדש בחפלה והופעה לכבוד שבת מברכין של חודש שבט.

במהלך התוכנית ביצע יחד עם התזמורת בהשמעת בכורה עולמית את השיר "עודני ילד", שיר חדש שכתב אחיו הזמר חיים ישראל, שיר שיוכנס אי"ה לאלבום הבכורה של אבישי עליו הוא עובד בימים אלו, את אבישי ליוו הקלידן דוד ביתן, ואלירן אלבז – על הבוזוקי, דביר לנקרי על הנֵיי וחלילים שונים, ואוראל ורונן אברהם על הסאונד וההגברה, שנתנו את קולם בחפלה מזרחית משובחת, ויוצאת מן הכלל!

קבלו את הראיון המלא, קטע וידאו וגלריית תמונות:
[audio:http://www.93fm.co.il/wp-content/uploads/2011/09/mozash_avishai_eshel.mp3|titles=mozash_avishai_eshel

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

כשמוזיקה אלקטרונית וסקסופון נפגשו לחידוש ניגון עתיק

היוצר והמעבד שמוליק ברגר משיק פרויקט מוזיקלי ייחודי: ביצוע אינסטרומנטלי לניגון הבעל שם טוב, בעיבוד אלקטרוני עתידני, יחד עם אמן כלי הנשיפה דור אסרף.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←