מוסיקה ופוליטיקה נפגשים בגוש עציון

מרדכי יצהר ודוידי פרל

המירוץ לראשות המועצה אזורית גוש עציון, צמוד יותר מתמיד. כזכור, התמנותו של ראש המועצה המכהן שאול גולדשטיין לראש רשות הטבע והגנים בעיצומה של קדנציה, פתחה את המירוץ למילוי מקומו. שני המועמדים המובילים לתפקיד הם יאיר וולף – סגן ראש המועצה בפועל ודוידי פרל – איש ציבור ועסקן ידוע המוכר רבות לתושבי הגוש.

בימים האחרונים שנותרו עד לבחירות שיתקיימו היום יום שלישי, קיבל המירוץ תפנית מפתיעה עם התגייסתו של הזמר מרדכי יצהר (בוימל) תושב הישוב תקוע, לטובת קמפיין הבחירות של פרל. מרדכי שנמצא בעיצומן של הקלטות לאלבום חדש, נטל פסק זמן והקליט יחד עם המעבד המוסיקלי המוכשר ערן קליין שיר-ג'ינגל חדש וקליט המתאר בשפה מליצית וקולעת את פועלו הרב של דוידי.

הג'ינגל המוצלח צפוי לתת דחיפה משמעותית לקמפיין המוביל של פרל. עשרות רכבים צפויים להשמיע את השיר ברחבי אזור הבחירות.

אלבומו הראשון של יצהר (בוימל) השביל המיוחד שלי שראה אור לפני כ-4 שנה זכה להצלחה רבה, במיוחד עם הלהיט פנה אלי שהושמע רבות בשלל תחנות הרדיו השונות. ההקלטות לאלבום השני נמצאות בעיצומן וכוללות הפתעות רבות ומגוונות, כמו דואט מפתיע עם הזמר יצחק מאיר.

כך או כך, שמח בגוש עציון.

לחצו PLAY להאזנה לג'ינגל[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/02/boimel-davidi.mp3|titles=מרדכי יצהר בוחר בדוידי פרל]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←