20 שנה אחרי: דודי רוזנברג חוזר יחד עם שלומי גרטנר

דודי רוזנברג - אחינו

לפני שני עשורים, ראה אור אלבום של יגאל צליק בשם 'חגיגות העשור' שהכיל את לחניו של דודי רוזנברג, תושב אנגליה. כעת, 20 שנה אחרי – רוזנברג משיק אלבום חדש ושני מלחניו שזכה להקרא 'אחינו'.

האלבום מכיל עשרה רצועות מחממות לב, המושרות על ידי דודי בעצמו, יחד עם בנו הערשל'ה רוזנברג. האלבום מארח בין לבין את הזמר החסידי הנודע שלומי גרטנר שתרם את עומק נשמתו לשירים. השירים אינם קצביים ומהירים, אלא שקטים, טהורים ורגועים.

האלבום מופץ בארצות הברית ע"י חברת ניגון.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/02/Acheinu-Sampler.mp3|titles=אחינו]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלומי דסקל בשיר חדש וסוחף: ״כ׳קום שוין״

לרגל שמחת נישואי בנו, מגיש שלומי דסקל את שירו החדש והסוחף ״כ׳קום שוין״, בלחנו של בנו יענקי דסקל יחד עם איצי וולדנר, ובהפקתו של אברומי לונגר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

גבריאל סבג בסינגל חדש – "מזמור לתודה"

סבג, שעורר הדים רבים עם המעבר אל קדמת הבמה וסינגל הבכורה "רק איתך" שיצא בדואט עם נתנאל ישראל וזכה להצלחה חוצת מגזרים. חובר אל ניסו סלוב

להאזנה ←