לקראת חודש אדר, אדרת מיוזיק מגישים: שמחת החיים

שמחת החיים

לקראת חודש אדר, אדרת מיוזיק מגישים: שמחת החיים – אלבום חדש ובו 39 רצועות של מיטב הלהיטים הקצביים והשמחים שלא יתנו לכם להפסיק לרקוד. לא זו בלבד, אלא שמחרוזת שלמה באלבום מוקדשת לשירי חג הפורים הקרב ובא.

באלבום נוטלים חלק הזמרים: מענדי ורדיגר, ישראל ורדיגר, שלמה טויסיג, בצלאל גאלד ויששכר גוטמן. על הפקת האלבום ניצח נפתלי שניצלער ועל המקהלות – מוישי קרויס.

הפצה בארצות הברית: אדרת מיוזיק.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/02/Simchas-Hachaim-Sampler2.mp3|titles=שמחת החיים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←