30 שנות מוסיקה: אברהם פריד ממשיך לטפס באלבום חדש

Keep Climbing - אברהם פריד

30 שנה מאז החל במסע חובק עולם וכבש כמעט כל פסגה מוסיקלית אפשרית בזמר החסידי, ממשיך אברהם פריד לטפס ליעד הבא ומתפנה להוציא את "KEEP CLIMBING‏", אלבום חסידי חדש, מקורי ותוסס ובתרגום לעברית "ממשיך לטפס".

שנתיים של עבודה אינטנסיבית באולפן יגיעו בע"ה לסיומן בעוד כשבועיים, עת יגיע לחנויות האלבום החדש. ""KEEP CLIMBING המדובר, גדוש בלהיטים משמחים וגם מרגשים עם 13 רצועות מלחניהם של איצי וולדנר, יובל סטופל, מנדי ג'רופי, יוסי גרין, משה לאופר, משולם גרינברגר, ליפא שמעלצר וגם… אברהם פריד עצמו.

לא לחינם סוחף האלבום החדש סביבו, תכונה וציפייה רבה עוד בטרם יצא. כמה מהשירים הבולטים בו, חשף פריד לראשונה במופע לפני כחודשיים בבנייני האומה בירושלים, השירים קיבלו הדים רבים והתקבלו ע"י הקהל בהתלהבות ובעניין רב.

האלבום שיגיע בע"ה לחנויות לפני פורים, פוגש את פריד בעיצומו של מסע הופעות עולמי. "מוסיקה כידוע, היא 'מרפא לנפש', אני מתרגש בכל פעם מחדש מהזכות הגדולה לחבר אנשים לנשמתם", מאחל לעצמו ולכולנו, אברהם פריד. "בפתחו של חודש אדר בו מרבין בשמחה, אני תקווה שאלבום זה יביא שמחה לכל בית יהודי".

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/02/AvrohomFried-KeepClimbingSampler.mp3|titles=אברהם פריד – ממשיכים לטפס]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←