הקונצרט השלישי: עונג שבת, תפילות וזמירות לשבת

קבלת השבת,הזמירות סביב השולחן,נרות השבת- כל אלו, היו ליוצרים בבחינת 'נחל איתן וכר פורה' ממנו נולדו מיטב הלחנים שנכתבו ברפרטואר החזני הכלל עולמי.

ישנן יצירות שעם השנים הוטבעה בהם אווירת עונג השבת. אחת היצירות היא 'שמע ישראל' של לייבל'ה גלנץ, או היצירה 'רזא דשבת' שהנחיל לעולם החזנות החזן פנחס סגל –פינצ'יק, ישנם שיאמרו ניגון חסידי, ישנם שיאמרו יצירת פאר חזנית, אבל ללא ספק נס ודגל לעונג שבת וכמובן 'השיר שהלוויים' של שמואל ויגודה, שבכל בית יהודי 'של אז' התנגן מעל גבי הגרמופון.

קונצרט שכולו עונג שבת, פסיפס מוסיקאלי יהודי של חזנות וזמירות שבת בהשתתפות החזנים: שי אברמסון, חיים אדלר, נתי ברעם, שלמה גליק ויעקב למר – בלווי התזמורת הפילהרמונית הישראלית. מנהל מוסיקאלי ומנצח: ד"ר מרדכי סובול.

הקונצרט יתקיים אי"ה ביום רביעי ו' באדר תשע"ב בשעה 20:00 בהאנגר 11 תל אביב.

יובל - קונצרט עונג שבת

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←