מנדי ג'רופי מרבה לשמח יחד עם דודי וחצי

מנדי ג'רופי - אשרי המרבה לשמח

השיר 'אשרי המרבים לשמח' הולחן לאחר מפגש בין הזמר החסידי מנדי ג'רופי לבין הכותב והפזמונאי דוד זיגמן. זיגמן נחשף לסיפור חייו של מנדי ג'רופי חסיד חב"ד שקיבל מרבו הרבי מליובאוויטש הוראה ושליחות: 'מרבים בשמחה' ורואה בעיסוקו שליחות לשמח יהודים בכל מקום.

בעקבות המפגש זיגמן כתב והלחין לג'רופי את השיר 'אשרי המרבים לשמח' ויחד הם מוציאים את השיר בתחילת חודש אדר בו מרבים לשמח.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/03/jarufi-ashrei.mp3|titles=מנדי ג'רופי – אשרי המשמח]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←