שיקאגו למען חברון: שוואקי, חיים ישראל וברוך לוין

לאחר מספר ביקורים וקשר הדוק עם ראשי היישוב היהודי בחברון, נוכחו ראשי ופעילי הקהילה היהודית בשיקגו כי קיים צורך דחוף בקידום מספר פרוייקטים חשובים בעיר. הם החליטו "להרים את הכפפה" ולקיים אירוע צדקה למען היישוב והישיבה בחברון.

כדי לקיים אירוע מיוחד ובעל ערך מוסף החליט יוזם האירוע, ד"ר יגאל יהב משיקגו, לקיים קונצרט הצדעה מיוחד עבור היישוב והישיבה בחברון. התוכנית כוללת הופעתו של הזמר הידוע יעקב שוואקי, והופעותיהם של כוכבי הזמר החסידי – גדול הזמר החסידי מזרחי חיים ישראל שכידוע חגג בסוכות האחרון "עשור" של הופעות במערת המכפלה והזמר והמלחין ברוך לוין.

באירוע ישתתפו ראשי ומנהיגי הקהילה היהודית בשיקגו, וכן גם נציגים מחברון ואנשי ציבור, ביניהם ח"כ פרופ' אריה אלדד. מארגני האירוע מדווחים על התעניינות והתרגשות רבה, ומקווים כי אכן הוא יהווה הזדמנות עבור יהודי שיקגו להיות שותפים במפעל בנין עיר האבות ובלימוד התורה בה.

יעקב שוואקי, חיים ישראל וברוך לוין בשיקאגו

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←