לכבוד ירושלים עיר הקודש, מיטב האמנים מגישים: "שירי ירושלים"

ירושלים

לכבוד יום ירושלים ה-43, ארגון "ישראל הצעיר" יחד עם חמישה עשר אמנים מובילים במוסיקה היהודית משיקים אלבום אוסף חדש בשם "שירי ירושלים" המכילים כמובן שירים לכבוד עיר הקודש.

למעלה משעה רצופת מוסיקה המתחילה בקולות שחרור העיר העתיקה, בה נשמעת ההקלטה ההיסטורית של מוטה גור: "הר הבית בידינו", ומסתיימת בהופעתו של הרב שלמה קרליבך זצ"ל ברחבת הכותל לפני כ-20 שנה.

בין האמנים המשתתפים באלבום: אברהם פריד, אייבי רוטנברג, אריה קונסטלר, בלו פרינג, סי לנדסבאום, חיים דוד סרציק, איתן כ"ץ, שלשלת, שלשלת גוניור, SIX 13, שלוק רוק, יעקב חסד ואחרים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר של שלשלת גוניור מתוך האלבום

[audio:https://www.chasidinews.com/audio/jerusalem02.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←