"שימני כחותם" – סינגל שני לסגיב כהן למילים מתוך שיר השירים

"מוזיקאי בחסד עליון ויודע לחבר בין מזרח למערב" כתב עליו שחר אמאנו בידיעות תקשורת ו"שִימֵנִי כַחוֹתָם" מציג את כוונתו. שיר שמגלם את היכולת של סגיב לדלג בקלילות בין שפות מוזיקליות: הסאז הטורקי והמשפטים האתניים מדברים עם הקלידים המערביים ומתערבלים לכדי חוויה ישראלית חמה וכובשת.

האלבום המלא מציג עוד פנים של הצד האתני של סגיב, לצד שירי רוק פופ מהודקים שמדברים לכל אוזן. סגיב כהן הוא סינגר סונגרייטר ישראלי. "שימני כחותם" הוא השיר השני שיוצא מהאלבום "הרגע" שיראה אור בחודשים הקרובים.

"שימני כחותם על לבך, כחותם על זרועך כי עזה כמוות אהבה…". מילים: שיר השירים, לחן: סגיב כהן, הפקה: אורי זך וסגיב כהן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

[audio:https://www.chasidinews.com/audio/sagivcohen-simeni.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הגרסה הווקאלית של יוסף עבאדי לשירו "רגעים של אושר"

השיר האופטימי המחזק והכובש עם מסר של תודה הכרת הטוב ושמחה ברגעים הקטנים של החיים מקבל חיים חדשים בגרסה ווקאלית תוססת השומרת על הוייב המקורי ומגישה אותו במעטפת קולית עשירה

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט ווקאלי: “דיבור של הלב”

לאחר שהשיר “דיבור של הלב” נגע בלבבות רבים וזכה לאהדה גדולה, הזמר אבי אילסון והיוצר מוטי איידנסון משיקים כעת גרסה ווקאלית מיוחדת ומרגשת לימי ספירת העומר ובין המצרים.

להאזנה ←