"שימני כחותם" – סינגל שני לסגיב כהן למילים מתוך שיר השירים

"מוזיקאי בחסד עליון ויודע לחבר בין מזרח למערב" כתב עליו שחר אמאנו בידיעות תקשורת ו"שִימֵנִי כַחוֹתָם" מציג את כוונתו. שיר שמגלם את היכולת של סגיב לדלג בקלילות בין שפות מוזיקליות: הסאז הטורקי והמשפטים האתניים מדברים עם הקלידים המערביים ומתערבלים לכדי חוויה ישראלית חמה וכובשת.

האלבום המלא מציג עוד פנים של הצד האתני של סגיב, לצד שירי רוק פופ מהודקים שמדברים לכל אוזן. סגיב כהן הוא סינגר סונגרייטר ישראלי. "שימני כחותם" הוא השיר השני שיוצא מהאלבום "הרגע" שיראה אור בחודשים הקרובים.

"שימני כחותם על לבך, כחותם על זרועך כי עזה כמוות אהבה…". מילים: שיר השירים, לחן: סגיב כהן, הפקה: אורי זך וסגיב כהן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

[audio:https://www.chasidinews.com/audio/sagivcohen-simeni.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←