"שימני כחותם" – סינגל שני לסגיב כהן למילים מתוך שיר השירים

"מוזיקאי בחסד עליון ויודע לחבר בין מזרח למערב" כתב עליו שחר אמאנו בידיעות תקשורת ו"שִימֵנִי כַחוֹתָם" מציג את כוונתו. שיר שמגלם את היכולת של סגיב לדלג בקלילות בין שפות מוזיקליות: הסאז הטורקי והמשפטים האתניים מדברים עם הקלידים המערביים ומתערבלים לכדי חוויה ישראלית חמה וכובשת.

האלבום המלא מציג עוד פנים של הצד האתני של סגיב, לצד שירי רוק פופ מהודקים שמדברים לכל אוזן. סגיב כהן הוא סינגר סונגרייטר ישראלי. "שימני כחותם" הוא השיר השני שיוצא מהאלבום "הרגע" שיראה אור בחודשים הקרובים.

"שימני כחותם על לבך, כחותם על זרועך כי עזה כמוות אהבה…". מילים: שיר השירים, לחן: סגיב כהן, הפקה: אורי זך וסגיב כהן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

[audio:https://www.chasidinews.com/audio/sagivcohen-simeni.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←