חול המועד פסח תשע"ב בחברון: היה שמח מתמיד

למעלה מחמישים אלף איש כ"י הגיעו לחברון בשני הימים הראשונים של חול המועד פסח תשע"ב. מארגני האירוע, פעילי היישוב היהודי בחברון, מציינים כי הסעת עשרות האלפים התנהלה בסדר מופתי, הודות להפקת לקחים מהשנים הקודמות ויישומן בצורה מוצלחת. הפעם גם סדרי ההפרדה הוכיחו את יעילותם לשביעות רצון המארגנים והמשתתפים.

הקהל הרב נהנה ממגוון תכניות לכל המשפחה: מופעי זמר חסידי בכל הסגנונות עם כמה מהמובילים, ביניהם – אודי דוידי, חיים ישראל, מידד טסה, סיני תור, יובל טייב, להקת המושב, מנדי ג'רופי, להקת לשם יחוד , דני אבידני, יקיר ונה, עקיבא מרגליות ועוד. העצרת התנהלה בהנחייתו המקצועית של קובי סלע והופקה ע"י היישוב היהודי בחברון ואשי שיראל הפקות.

גלריית תמונות, צילומים: אוריה הלר.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←