לחיים הפקות מגישים אוצרות ווקאליים לימי הספירה

האוצר 5

נראה כי תקופת ספירת העומר הופכת השנה להיות קצרה מתמיד, עם הופעת 'האוצר הווקאלי' מבית 'לחיים הפקות'…

בהפקה מיוחדת – כהמשך לסדרת האוצרות מבית 'לחיים' – מגישים השנה ב'לחיים' מארז מיוחד המכיל את מגוון האלבומים הווקאלים המובחרים של כל השנים שראו אור מבית היוצר 'לחיים' של הרב יוסף משה כהנא. האוצר מכיל את ארבעת האלבומים רבי המכר 'חסידישע אוצרות', את 'שבתדיגע אוצרות', 'היימישע אוצרות', שירה live, 'חזק', 'שהשלום שלו' ו'תבנה חומות'.

האלבומים שעובדו בטוב טעם ע"י מעבדי משפחת 'לחיים' בנימין הרטמן, הרשל בריסק, דודי קאליש, חיים הרטמן ועוד, מותרים לשמיעה ע"פ הלכה בימי הספירה ויספקו לכם הנאה מושלמת לכל התקופה.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האוסף[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/04/lchaim-otzar5.mp3|titles=לחיים הפקות – האוצר 5]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מקהלת הילדים NYBC בסינגל מקפיץ – "Take Off The Mask"

עם כניסתו של חודש אדר וההכנות לחג הפורים בשיאן, מקהלת הילדים המצליחה מניו יורק, ה-New York Boys Choir, משחררת סינגל חדש ואנרגטי בשם "Take Off The Mask" (הסירו את המסכה).

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבירם שוקרון מציע לכם: "מיליון דרכים"

"מיליון דרכים" הוא הסינגל השלישי מתוך האלבום, בו ממחיש שוקרון משאלה המשותפת לכולנו – למצוא את הדרך אל הקב"ה, בבחינת "דרשנוך, הימצא לנו".

להאזנה ←