אברהם פריד במופע ענק למען ילדי שלווה באפרת

אברהם פריד באפרת

שנתיים בדיוק לאחר המופע של הזמר הענק יעקב שוואקי בבמת המופעים באפרת, מגיע למתחם זמר ענק נוסף: אברהם פריד למופע מושקע וגדול שטרם נראה כמותו שילווה גם בזיקוקי דינור. המופע מתאים לכל המשפחה וילווה בהפתעות רבות וביניהם הזמר שלמה כ"ץ שייפתח את הערב.

המופע יתקיים השבוע ביום חמישי, י"ז סיוון תשע"ב במתחם המופעים, שכונת התאנה באפרת. כל ההכנסות מהמופע לארגון שלוה – שמטפל בילדים עם צרכים מיוחדים .

כרטיסים אחרונים בהחלט ניתן לקנות במתנ"ס אפרת 02-9932936 או במתנ"ס גוש עציון 02-9937999 (כרטיסים לנוער חיילים ובנות שירות במחיר מציאה !)

לחצו PLAY לצפייה בפרומו למופע

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←