עמיר בניון ויהודה מסס באלבום משותף חדש: "מחשבות"

עמיר בניון ויהודה מסס עבדו באותו אולפן, כל אחד על החומרים שלו, שם נחשפו אחד למוזיקה של השני. חמש שנים הם כותבים ומלחינים יחד לאלבום המשותף חדש שכולל 10 שירים, כאשר השיר הנושא מתוכו "מחשבות" זכה להצלחה רבה בתחנות הרדיו.

יצוין כי זהו אלבום שלישי ליהודה מסס ואלבומו התשיעי של עמיר בניון. את השירים כתבו והלחינו עמיר בניון יהודה מסס ביחד, כאשר למלאכת העיבודים הצטרף אליהם שמוליק דניאל.

"נוצרה כימיה מצוינת בינינו, היה כיף גדול לעבוד יחד, נהננו מכל רגע ואפילו התחלנו כבר לעבוד על חומרים לפרויקט הבא. השקענו את הנפש שלנו בשנים האחרונות באלבום הזה ויש באלבום דברים שאף אחד מאתנו לא היה עושה לבד, אבל ביחד כן. זה היתרון והיופי של לעבוד ביחד" – אומרים השניים.

הפצה: NMC.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא מתוך האלבום

[audio:https://www.chasidinews.com/audio/benayun-machshavot.mp3]

עמיר בניון - יהודה מסס

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←