ירון בן עמי מבקש 'שיבוא עוד היום'

ירון בן עמי - עוד היום

אחרי שכבש את לב המאזינים ואמצעי התקשורת עם סינגל הבכורה המשובח והמצליח "מתבונן", הזמר והיוצר ירון בן עמי משחרר את הסינגל השני מתוך אלבום הבכורה – "עוד היום". בן עמי בסגנונו המיוחד מבטא בקולו העוצמתי והכובש את הכמיהה הגדולה של-כל יהודי באשר הוא "שיבוא היום כך פתאום… מחכים כל רגע שיבוא, שיבוא היום"

בן עמי ממשיך בשיתוף הפעולה עם המלחין והתמלילן, שרון אבילחק שכתב והלחין. והמפיק המוסיקלי דורון אלימלך שאחראי על העיבוד והפקה מוסיקלית. החיבור המנצח הוליד שיר תפילה עוצמתי שיפרוט לכם על מיתרי הרגש – התוצאה מוגשת בפניכם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/06/yaronbenami-odhayom.mp3|titles=ירון בן עמי – עוד היום]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←