דני פינקלמן והניו-יורק בויס מציגים: ילדי האומץ

דני פינקלמן והניו-יורק בויס - ילדי האומץ

הניו יורק בויס, מקהלת ילדים ידועה בעולם המוסיקה היהודית, בניצוחו של המפיק איצי באלד, יחד עם הבמאי דני פינקלמן מאחדים כוחות עם ילדי האומץ – ארגון התנדבותי מפורסם שמגשים את חלומותיהם של ילדים חולים למציאות על ידי טיולים אקזוטיים, סופי שבוע בפיקוח רפואי ועוד..

"ילדי האומץ" הוא שיר חדש שנכתב על ידי איצי באלד עבור פרויקט זה ומתאר את הסולידריות בין ילדי הניו יורק בויס לבין ילדי האומץ. הסולן בשיר הוא דוד מוסקוביץ – הזוכה המנצח בתחרות 'ג'ואיש סטאר', וכולל את שלמה שקולניק, עם כוריאוגרפיה ע"י צביקה בורנשטיין לשעבר מהחמסה בויז.

הקליפ המרהיב צולם במקומות מפורסמים רבים במנהטן כולל את טיימס סקוור, רוקפלר פלאזה, סנטרל פארק ובאמפייר סטייט בילדינג. כשעל ההפקה חברת ניצוצות בבימויו של דני פינקלמן ובחסות שאול גרינוולד מריברסייד אבסטקרט.

אין מילים שיכולים לבטא את החשיבות של מה שהארגון הזה עושה", אומר איצי באלד "הניו יורק בויס שמחה לקחת חלק קטן בעזרה לילדי האומץ, בלתת לעולם לדעת את הדברים המדהימים שהארגון הזה עושה לילדים, נותן להם תקווה ומסייע להם לכבוש מחדש את המהות של מה זה אומר להיות ילד. אנו מקווים שאוהדי הלהקה יצטרפו אלינו לעשות כל מה שביכולתם כדי לעזור לילדי האומץ".

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הקצבי של שלמה שטאובר: "אני מאמין"

שלמה שטאובר, רב קהילה וחזן מוערך בריו דה ז'נרו, ברזיל, משחרר לעולם סינגל שני, "אני מאמין". שיר אמונה קצבי עם מילים שמלוות אותנו דורות על גבי דורות.

להאזנה ←
שירים חסידיים

נתנאל אבקסיס משיק סינגל חדש "חזרתי לנצח"

נתנאל אבקסיס, אברך כולל, ממשיך לשחרר חומרים נוספים אחת לתקופה, אותם הוא כותב ומלחין ממעמקי בית המדרש ומתוך הלב שלו, עם מסרים יהודים ותורניים.

להאזנה ←