אחד ● שרה דוקס מלחינה את המסר של לייבי

שרה דוקס - אחד

השיר החדש 'אחד' הולחן ע"י שרה דוקס לכבוד ולזכר הילד לייבי קלצקי ז"ל, מבוצע ע"י ירון גרשובסקי המוכשר ורואה אור לרגל יום השנה הראשון להסתלקותו בנסיבות מצערות ביותר.

שרה מספרת על השיר: השיר הוא על ילד אחד שכולם אהבו – אבל אף פעם לא פגשו, ועל ההשפעה הרבה שיש לילד אחד, קטן, זך וטהור – על כל העולם. הוא איחד את כל העולם והוכיח שאפשר ביחד. לכל אחד ואחד מאיתנו יש כח להשפיע טוב על כל העולם. זה המסר של לייבי והוא מנחיל אותו לכולנו.

לחצו PLAY להאזנה ליצירה[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/07/dukes-One.mp3|titles=שרה דוקס – אחד]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←