יואל וייס בן ה-15 משיק אלבום בכורה: אשא עיני

יואל וייס - אשא עיני

דבר נדיר במחוזותינו שאלבום חדש עם 11 שירים יולחן ויזומר על ידי בחור בן 15. מסתבר שזהו אחד הדברים שמייחדים את האלבום 'אשא עיני' של יואל וייס.

שנתיים וחצי ארכו העבודות על האלבום של יואל וייס בן ה-15, תלמיד ישיבה ותושב לוס אנג'לס (מה שאומר שהוא החל עוד טרם היותו בר מצווה). סגנונות השירים באלבום רבים ומגוונים וכוללים שיר ערש לרגל הולדת אחותו (מי האיש), שיר לרגל נישואי דודתו (אשר ברא) ושיר לכבוד סביו וסבתו של יואל שעלו לארץ בגיל 90 (No Goodbye).

העיבודים וההפקה המוסיקלית של האלבום נעשו ע"י נפתלי שניצלער ורולי אזרחי. העטיפה המיוחדת היא של שרולי מאיר שעיצב לראשונה עטיפת תלת מימד – שתצטרכו משקפיים מיוחדות (המצורפות לאלבום) כדי להנות מיופיה.

את האלבום מפיצה בארצות הברית חברת 'אדרת מיוזיק'.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/08/YoelWeissSampler.mp3|titles=יואל וייס – אשא עיני]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסנתרן והקלידן בדואט ייחודי סוחף: "שמים וארץ"

הפסנתרן והיוצר אחיה כהן ואמן הקלידים לייבלה ליפסקר בשיתוף פעולה יוצא דופן – דואט מוזיקלי משותף, בו הם שרים יחד ניגון חסידי אותו הלחינו ואף עיבדו מוזיקלית, יחד עם המעבד יואלי צישינסקי.

להאזנה ←