התנערי – האחים ולדמן בסינגל נוסף בדרך לאלבום

האחים ולדמן - התנערי

העבודות על אלבום הבכורה של האחים ולדמן נמשכות במלוא המרץ. לפני כחודשיים נחשפנו אליהם לראשונה עם השיר שלום עליכם, שזכה לחיבוק חם משלל אמצעי התקשורת. כעת אנחנו מתבשרים על סנונית נוספת מתוך האלבום שבדרך.

הסינגל השני הנחשף כעת אחרי תקופת בין המצרים, הוא השיר התנערי מתוך לכה דודי בתפילת קבלת שבת. המילים המרגשות מבטאות כיסופים לאור חדש וקול מבשר, להם אנו מייחלים בימים אלו. הלחן הפעם מקורי בהחלט ושייך לאלעזר, אחד משלושת האחים לבית ולדמן, שהפעם צרפו אליהם את האח הצעיר – אורי. העיבוד וההפקה המוסיקלית של השיר, כמו גם האלבום המלא הופקדו בידי יהודה כ"ץ (רבע לשבע).

האלבום המלא ובו טעימות מוסיקליות משולחן השבת של האחים ולדמן עתיד לראות אור אי"ה עוד לפני ראש השנה הבעל"ט. הרעיון שהוביל להפקת האלבום, נולד מהרצון לחלוק עם הציבור את ההרמוניה המופלאה של הזמירות סביב שולחן השבת בבית משפחת ולדמן. שירה זו מלווה את האחים ואת כל הסובבים אותם גם כשהם משרתים בצבא, לומדים בישיבה ומקימים את ביתם. השורשים החסידיים נמהלים בניחוח עכשווי ויוצרים פסיפס מושלם של יין ישן בקנקן חדש, כשאליהם מצטרפים לחנים חדשים של האחים שנולדו מתוך האווירה המופלאה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/08/valdman-hitnaari.mp3|titles=האחים ולדמן – התנערי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בנוסח גרין: אברימי רוט עם "ברכת החודש"

טעימה מיוחדת מתוך הפרוייקט: 'ברכת החודש' בלחן חדש של המלחין האגדי יוסי גרין לרגעים המרגשים בהם אנו עומדים ומקבלים את פני החודש הבא עלינו לטובה, בעיבודו וניצוחו של שרוליק הרשטיק

להאזנה ←
שירים חסידיים

גד אלבז ואבישי אשל בדואט חדש: “תקוות”

שני כוכבים מהבולטים במוזיקה הים־תיכונית, גד אלבז ואבישי אשל, מאחדים כוחות לראשונה ומשיקים את “תקוות” – שיר פופ קייצי, תוסס ומלא אמונה.

להאזנה ←