שוועבל, יהודה גרין ויומי לעווי מסיימים ש"ס: שעשועי

שעשועי

אלי שוועבל, המפיק האגדי והסולן של להקת לב טהור, נטל פסק זמן מהעבודה האינטנסיבית על אלבום בכורה אישי לטובת הפקת שיר חדש לרגל סיום הש"ס. השיר חולק חינם ל90,000 איש שפקדו את מעמד סיום הש"ס מאיצטדיון מט-לייף בארצות הברית.

השיר מבוסס על השיר 'לולא תורתך' הקלאסי של אייבי רוטנברג מהאלבום Journeys III, כששוועבל מוסיף לו נופך מיוחד המבטא את החיות, השמחה והכיסופים שמעניק לנו לימוד התורה הקדושה. בשיר נוטלים חלק הזמרים יהודה גרין ויומי לעווי – כשאליהם מצטרף ריבי שוועבל – אביו של אלי, שמעיד יותר מכל על שרשרת הדורות שמחזיקה את לימוד התורה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/08/Shashuai.mp3|titles=אלי שוועבל – שעשועי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←