אברהם פריד יארח את ד'אור ואפללו בהאנגר 11

אברהם פריד, מהבולטים והמובילים בזמר החסידי, יארח את הזמרים דויד ד'אור וקובי אפללו בערב התרמה חגיגי למען מרכז שניידר לרפואת ילדים. אירוע ההתרמה, בסימן עשרת ימי תשובה, יתקיים בז' בתשרי תשע"ג, בהאנגר 11 בנמל תל אביב, לציון 20 שנה להיווסדו והקמתו של בית החולים.

לקראת המופע, אירח פרופ' יוסף פרס, מנהל מרכז שניידר, את הזמר אברהם פריד בבית החולים, סייר עמו במחלקות והיחידות השונות, וליווה אותו בעת שהוא שר לילדים החולים המרותקים למיטותיהם ולבני משפחותיהם.

לרכישת כרטיסים למופע: התקשרו לקופת קסטל: 8965 *

אברהם פריד

תודה לאהרן פרנס על שליחת החומרים

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים פולק ומאיר אדלר מרגשים עם "אלע חסדים"

השיר משלב את פסוקי "חסדי השם כי לא תמנו" יחד עם מילים חדשות ביידיש אותם חרז מאיר אדלר, שאף הלחין את השיר. כשעל מלאכת העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד נפתלי לנדסמן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אמני צמאה שרים – 'בני היכלא'

לקראת מופעי צמאה תשפ"ו, שיצאו לדרך בעוד כשבוע וחצי בבנייני האומה בירושלים, חברו יחד ארבעת האמנים המופיעים בצמאה; אברהם פריד, עקיבא, מוטי שטיינמץ ובניה ברבי

להאזנה ←