אמן ואמן – אידיש, ווקאלי ועכשיו גם באנגלית!

אמן ואמן

שנה אחרי אור האלבום באידיש וחצי שנה אחרי האלבום הווקאלי, מגיש כעת המפיק יוסי רובין את 'אמן ואמן' – הגרסא באנגלית. הרעיון לאלבום החל מיוזמה פרטית להאדיר את עניית 'אמן' בקול ולהשאר עד סוף התפילה ולענות אמן אחר הקדיש. האלבום המקורי הכיל גראמן באידיש ועל הצד המוסיקלי הופקו אהרון טיטלבוים וישראל לאם.

להפקת האלבום הנוכחי גויסו זאבי פריד ממקהלת שירה והמעבד יואלי דיקמן. משתתפים באלבום: שרגי גשטטנר, שמעון קרמר, דוד גבאי, יוסי גרין, שלומי קאופמן, יומי לעווי, יוסף חיים שוואקי, שלמה שמחה, שלמה טויסיג ואייבי רוטנברג.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/09/PowerofUmeinPreview2.mp3|titles=אמן ואמן]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←