שמואל יונה משחזר את תהליך התשובה: שקוף

שמואל יונה - שקוף

אי שם בשנות ה80 המאוחרות בעיר תל אביב, החלו הוויכוחים עם השוכנת בגוף שמכירה לי את השם יתברך. הוא יתברך מביט ומחייך ומרחם ומחכה שאכתוב לו שירים שיאהב "אבא איזה כיף עכשיו". זה פחות או יותר הסיפור מאחורי הסינגל השני של המלחין שמואל יונה, שמתגלה גם כזמר בחסד עליון.

מילים, לחן ושירה שמואל יונה I עיבוד וגיטרות: נחמן הלביץ I תופים: ברק בן צור I בס: אריה ברקוביץ

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/09/shmuelyona-shakuf.mp3|titles=שמואל יונה – שקוף]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←