אברהם פינקלשטיין הלחין, שאולי אטיאס מבצע

שיויתי - שאולי אטיאס

פעם בתקופה יוצא לך לשמוע שיר שנוגע במשהו פנימי אצלך. זה לא רק בגלל העיבוד, המוסיקה, או השירה הטובים, אלא גם בגלל המסר של המילים והמנגינה. 'שיויתי' הוא אחד מהשירים האלו. השיר הולחן ע"י מלחין חדש בשם אברהם פינקלשטיין.

אברהם הוא גיטריסט ידוע שגר בבולטימור- ארה"ב. לפני שנתיים כשאברהם נחשף לראשונה למוזיקה של שאולי הוא ישר התאהב בקול המיוחד של שאולי ובסגנון המוזיקה שלו. מיד התחילה החברות המוזיקלית שלהם והתוצאה היא הסינגל הזה – 'שיוויתי'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/09/Shiviti-Single.mp3|titles=שאולי אטיאס – שיוויתי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←