אברהם פינקלשטיין הלחין, שאולי אטיאס מבצע

שיויתי - שאולי אטיאס

פעם בתקופה יוצא לך לשמוע שיר שנוגע במשהו פנימי אצלך. זה לא רק בגלל העיבוד, המוסיקה, או השירה הטובים, אלא גם בגלל המסר של המילים והמנגינה. 'שיויתי' הוא אחד מהשירים האלו. השיר הולחן ע"י מלחין חדש בשם אברהם פינקלשטיין.

אברהם הוא גיטריסט ידוע שגר בבולטימור- ארה"ב. לפני שנתיים כשאברהם נחשף לראשונה למוזיקה של שאולי הוא ישר התאהב בקול המיוחד של שאולי ובסגנון המוזיקה שלו. מיד התחילה החברות המוזיקלית שלהם והתוצאה היא הסינגל הזה – 'שיוויתי'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/09/Shiviti-Single.mp3|titles=שאולי אטיאס – שיוויתי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

קובי גרינבוים מציג להיט חדש: "דיבר טוב"

בעיצומה של עונת החורף, מציג קובי גרינבוים סינגל חדש וסוחף "דיבר טוב" אותו הלחין שמעון בנצלוביץ' למילים מהמקורות, ועיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בכל יום תמיד" – הגרסה הקצבית לדואט של פרייזר ובייליס

בעקבות ההצלחה הגדולה של הוצאת הדואט המקורי "בכל יום תמיד" לפני שבועיים, היוצר והזמר ארי פרייזר והזמר-חזן יוסי בייליס גאים להשיק רמיקס חדש, קצבי ודינמי לדואט המדליק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסקול של טקס הברית – גרסת איציק אשל

הזמר והיוצר איציק אשל ממשיך את שליחותו המוזיקלית להנצחת הפסקול היהודי השורשי, ומשיק מחרוזת חדשה ומרגשת, "מחרוזת שירי ברית".

להאזנה ←