אלבום שני בסדרת 'קינדער גארטן' לגיל הרך מ'לחיים'

קינדער גארטן 2

אחר שהראשון בסדרה נחטף מהמדפים, כאשר זה כשנה שלמה הוא מהווה תעסוקה הולמת לילדים (וגם להורים…), ב'לחיים הפקות' משכפלים את ההצלחה ויוצאים כעת עם אלבום שני בסדרה – 'קינדער גארטן 2'.
המחסור במוזיקה איכותית, מועילה ומתאימה לגילאי הגן (כן, הם אוהבים לשמוע מוזיקה לא פחות מאיתנו הגדולים…), קיים זה מכבר. ב'לחיים' החליטו לתת מענה לכך ולפני כשנה יצאו בפרויקט ענק בצורת אלבום מוזיקאלי שיתאים בדיוק לילדינו הקטנטנים. האלבום שהכיל מגוון נבחר של שירי הגן האהובים באידיש הפך ללהיט עד שב'לחיים' נפל הפור לצאת באלבום נוסף.

גם הפעם מכיל האלבום ממיטב שירי הגן המוכרים העוסקים בשלל נושאים מעולמו של הילד והגן: השכמת הבוקר, כיבוד אב ואם, ואהבת לרעך כמוך,יום הולדת ועוד. הניגונים שמלאים במסרים חינוכיים טהורים, מלווים במוזיקה מקצועית ובאווירה קסומה המחברת את הילד למנגינה.

במיוחד מתאים האלבום לגננות בשל כל להיטי הגיל הרך המרוכזים בו, וגם אנו ההורים, נמצא בו בוודאי לא מעט נוסטלגיה…

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/10/kindergarten2Preview.mp3|titles=קינדער גארטן 2]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←