הקאמבק של מנחם טוקר, ההפתעה של דדי גראוכר

מנחם טוקר - קול חי

לאחר שבע שנים, חזר שדרן הרדיו מנחם טוקר לקול חי והגיש את מוצ"ש חי, תכנית הדגל של המוסיקה היהודית. את התוכנית פתח בדבר תורה ובברכה מיוחדת הרב הראשי הרב יונה מצגר שליט"א, בהמשך הצטרפו אליו גם גדולי הזמר החסידי והמזרחי שבירכו את טוקר על שובו הביתה, לרדיו קול חי.

עם תחילת התכנית שודר הפתיח הישן של 'מוצ"ש חי' בביצוע גלעד פוטולסקי ותזמורת שלהבת. מנחם הנרגש בקושי הספיק לומר שבוע טוב למאזינים כשלפתע התפרצו לשידור דדי גראוכר ויואלי דיקמן ובישרו לטוקר ההמום כי הם הכינו פתיח חדש לתכנית, בביצוע דדי גראוכר ובעיבוד של דיקמן.

מסתבר כי הפקת התכנית החליטה למתוח את טוקר ולשכנע אותו לשדר עם הפתיח הישן והטוב, אך מאחורי הקלעים הלחן המיתולוגי של יובל סטופל בוצע מחדש בעיבוד גרנדיוזי של המעבד הגאון יואלי דיקמן, דדי גראוכר שר את הפתיח והוכיח שכמו יין טוב, הוא רק משתבח עם הזמן.

צוות מוצ"ש חי מבטיח להמשיך להפתיע ולחדש, בשבוע הבא תושק בתכנית תחרות "המלחינים" שתתן לכשרונות מוסיקליים במה והזדמנות לפריצת דרך. בהפקה עדיין לא יכולים לחשוף את הפרס הגדול לזוכה בתחרות, אך רומזים כי מדובר בפרס שכמוהו לא חולק מעולם ברדיו.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←