לכבוד כינוס השלוחים: בובה מייסעס במחרוזת חב"ד

בובה מייסעס

חברי להקת בובות הרוק היהודית 'בובה מייסעס', שוב עושים היסטריה. הפעם בחרו חברי הלהקה להוציא לאור מחרוזת שירי חב"ד בסגנון שלהם. למי שעדיין לא מכיר, מדובר ברוק'נרול גלאט כשר. לבעלי לב חלש, ראו הוזהרתם!

"לקראת כנס השלוחים שיערך השבוע בארה"ב, החלטנו להוציא לאור מחרוזת ובה הניגונים המוכרים והאהובים של חסידות חב"ד, אבל כמובן שבסגנון שלנו" אומר שי ברק מיוצרי הלהקה.

למחרוזת הבועטת צולם קליפ בהתאם, במקום המתבקש – כפר חב"ד. מלבד חברי הלהקה, בקליפ מופיעים חלק גדול מתושבי הכפר ובראשם, אמן החליל אבי פיאמנטה. חסיד חב"ד המתגורר בכפר. "היה לנו לעונג לשתף פעולה עם התושבים המיוחדים בכפר" מציין נתי שיש, שותפו של ברק לפרויקט. מלבד התושבים. עוד חסיד חב"ד שלקח חלק גדול בתהליך יצירת הקליפ, הוא הצלם שלמה חיים ריבקין. "שלמה הוצנח על תקן הבמאי, הצלם והעורך ועשה פשוט עבודה מדהימה" מוסיף שיש.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←