היישר מאנגליה: להקת ספיר באלבום בכורה – הדים

ספיר - הדים

להקת ספיר הם חבורה מוסיקליית צעירה ורעננה המגיעה אלינו היישר מאנגליה. מקימי הלהקה הם דני ברסון ומישל גודמן – השניים לקחו שירים מוכרים ועממים ונתנו להם טוויסט מרתק עטוף בעיבוד משובח.

אלבום הבכורה של ספיר זכה להקרא 'הדים' והוא אכן מעורר הדים בשל מבחר השירים המרתק אותו הוא מכיל. בין השירים באלבום, כל העולם כולו, לב טהור, אדון עולם, אחינו, ושמרו ואחרים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אדון עולם' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/11/sapir-AdonOlam.mp3|titles=ספיר – אדון עולם]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←