לאחר המתנה ארוכה, יונתן רזאל מגיש: בין הצלילים

יונתן רזאל - בין הצלילים

חמש שנים חלפו מיציאת אלבום הבכורה של יונתן רזאל – 'סך הכל'. מאז הספיק לעשות היסטוריה עם יעקב שוואקי בקיסריה בשיר 'והיא שעמדה' ולמכור 30 אלף עותקים של האלבום.

כעת חוזר יונתן (ובתזמון מפתיע עם אחיו אהרן) עם אלבום שני וחדש – 'בין הצלילים'. האלבום מכיל שנים-עשר שירים מגוונים בעיבודם של אביתר בנאי, חלק מהם ראו אור כסינגלים וזכו להצלחה רבה – כמו השירים: הגעגוע, קטונתי וניגון בעלזא פוגש תזמורת.

סיפור האסון-הצלה שקרה לבתו רזאל לפני מספר שנים, הטביע גם הוא את חותמו על האלבום – אם זה בשיר 'קטונתי' או בשיר 'אור חדש' שכתב עבורו שולי רנד וכמובן אל הסוף המשמח בשיר 'אשירה' אותו הוא מבצע יחד עם אחיו אהרן ויהודה רזאל.

בתודות באלבום יונתן מוקיר תודה לר' שלמה קרליבך ש'פתח לו את שערי הנגינה' – ומשכך, הוא מבצע בעיבוד חדש של הלחן שלו בשיר 'זכרנו לחיים'.

לסיכום: אלבום משובח של יונתן רזאל במיטבו, כאשר הצער והשמחה משמשים בו בעירבוביא.

הפצה: NMC יונייטיד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אשירה' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/12/razel-ashira.mp3|titles=יונתן רזאל – אשירה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים דוד סרצ'יק בסינגל חדש: ניגון הרבי 

חיים דוד סרצ'יק, מוזיקאי וותיק בסצנת המוזיקה היהודית וסופר סת"ם, משיק בימים אלה סינגל חדש בשם "ניגון הרבי". הסינגל הוא חלק מEP  חדש שיראה אור בקרוב

להאזנה ←
שירים חסידיים

"יום קדוש הוא": להיט השבת של יעקב ישראל

יעקב ישראל משחרר להיט חסידי, מקפיץ ואנרגטי בשם "יום קדוש הוא" לכבוד שבת קודש, אותו הלחין אריה קרלינסקי והעיבוד והפקה המוזיקלית של איתמר שקדי המוכשר.

להאזנה ←