האחים שטרייכר מגישים: אמור מעט ועשה הרבה

האחים שטרייכר, אמור מעט ועשה הרבה

לאחר בצורת מוסיקלית ארוכה, ר' מיכאל שטרייכר וילדיו חוזרים באלבום חדש: אמור מעט ועשה הרבה, עם ניגונים חדשים גם ישנים. באלבום נוטלים חלק ילד הפלא אלי שטרייכר, יחד עם אחיו דוד, שרולי וברוך. במלאכת העיבודים התחלקו מונה רוזנבלום, גלעד פוטולסקי וראלף לויתן.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/12/elistricher.mp3|titles=האחים שטרייכר – אמור מעט ועשה הרבה]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←