המראיין המזמר: נדב גלעד פוצח בקריירה מוסיקלית

נדב גלעד - אגדלך

"שרתי, כתבתי והלחנתי עוד הרבה לפני שהתחלתי להגיש בתקשורת ולראיין אנשי תרבות ורוח", מגלה גלעד וחושף חלק נוסף מחייו המוזיקלים כשהוא מספר שגם בחתונות אפשר לראות אותו לא פעם שר כזמר אורח. "בחתונות של מכרים קרובים, אני מצטרף לזמר חתונות חסידי מוכר ושנינו שרים בדואט את השירים השקטים שתמיד מרגש לשיר בסוף כל חתונה".

הקול העדין והעוצמתי של גלעד לא מותיר את המאזין אדיש לרגע, הטקסט הקליט והמוכר בצירוף הלחן החדש והמקורי של השלאגר הידוע 'אגדלך' הביאו את השיר להצלחה גדולה במצעדי הפזמונים בתחנות הרדיו השונות. "יהיה מי שיאמר שהנה ההוא שמראיין וכותב על מוזיקה החליט גם לשיר", מחייך נדב, "וזה בסדר, אני שמח שבסופו של דבר אנשים מתייחסים לשיר עצמו, 'אגדלך' הצליח לתפוס ולרגש הרבה יהודים, כנראה שבכל זאת הוא נשמע מעולה ולא רק לאוזנים שלי, ולא רק בגלל שקוראים לי נדב גלעד".

'אגדלך' הוא הסינגל היהודי הראשון מתוך שורה ארוכה של חומרים והפתעות מוזיקליות של גלעד שעתידים בע"ה לראות אור בקרוב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/01/nadavgilad-agadelchaNEW.mp3|titles=נדב גלעד – אגדלך]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←