שחזור ההצלחה: אברהם פריד בבריכת הסולטן

אברהם פריד בבריכת הסולטן תש"ע

ההצלחה הגדולה והתגובות הנלהבות של קהל האלפים בשנה שעברה, מחזירות את ענק הזמר החסידי, אברהם פריד, גם הקיץ לבמה האטרקטיבית.

אי"ה ביום שלישי, ט"ז באב תש"ע, החל מהשעה 19:00 בבריכת הסולטן בירושלים, ייפתח סיבוב הופעות הקיץ של הזמר במופע חדש וחגיגי.

במופע החדש "למען ציון", יבצע פריד ממיטב שיריו וכן יחשוף שירים חדשים מהאלבום שבדרך. בבמת הענק יעשה שימוש בטכנולוגיות ויזואליות מתקדמות ובה יבצע פריד דואטים לצד אמנים אורחים. מופע פותח: אמן הכינור היהודי והאירי דניאל אהביאל.

ניהול מוסיקלי: יובל סטופל. הפקה: בימות ויואל ברקוביץ.

ההתעניינות הרחבה במופע מגיעה לשיאה עוד לפני שיצא הקמפיין השיווקי. לאור ניסיון העבר, הקדימו לרכוש כרטיסים והבטיחו את מקומכם בהפקת הענק של הקיץ. כרטיסים בטל. 02-6237000.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בין סערות החיים לאמונה: דניאל יטיב משיק את ״לגעת בשמיים״

הזמר והיוצר דניאל יטיב משיק סינגל חדש בשם ״לגעת בשמיים״, שיר אישי ומלא אמונה על השאיפה להתקרב לבורא עולם, להתמודד עם אתגרי החיים ולזכור שגם ברגעים המורכבים ביותר תמיד יש מקום לתקווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי בסינגל מרגש ומפתיע: "בוכה איתך"

החידוש הנוקב של הסינגל החדש, "בוכה איתך": הנטייה הטבעית שלנו היא לחשוב שהשם רוצה אותנו רק כשאנחנו חזקים, מתקדמים ו"מתקנים". לוי שובר את התפיסה הזו בדיוק בפזמון – "הוא צריך אותך, הוא רוצה אותך – כמו שאתה עכשיו, בוכה איתך עכשיו".

להאזנה ←