שהחיינו: הלהיט החדש של בריו חקשור ואלי לאופר

בריו חקשור - שהחיינו

בריו חקשור משחרר להיט חדש לרחבת החתונות, רצועה ראשונה מתוך האלבום הבא – בריו 2. הסינגל נקרא 'שהחיינו' והפעם בחר בריו להפקה המוסיקלית והעיבודים את אלי לאופר – מעבד מוערך וידוע.

בריו, בחור ישיבה (23), חזר לאחרונה מארה"ב, מתמקד כעת בסיום העבודה על האלבום, אירועים בארצנו, ועבודות הכנה למופע מרכזי בו יציג בריו את להיטיו הגדולים על הבמה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/01/baryo-Shechyanu.mp3|titles=בריו חקשור – שהחיינו]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←