לקראת היארצייט: תפילת הנועם אלימלך בלחן חדש

ותשפיע

לפני שלוש שנים, ביום היארצייט של הרבי אלימלך מליזענסק זצ"ל, בעל ה"נועם אלימלך" הקדוש, רבו של אברהם צבי קליין בישיבה בשאר ישוב לימד אותם תפילה שהרבי אלימלך מליזענסק זצ"ל כתב: "ותשפיע רוח קדשך עלינו, שנהיה דבקים בך ושנשתוקק תמיד אליך יותר ויותר".

התפילה הזאת נגעה בנשמתו של קליין מאוד והחליט להלחין את מילות התפילה המרגשת. לעיבוד וההפקה המוסיקלית התגייס נוחי קרון, שגם אחראי לקולות הרקע יחד עם הלל קפניק. על הביצוע המרגש אחראים יענקי ודובי בריזל.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/02/Visashpiah.mp3|titles=ותשפיע]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←