ישראל פרנס באלבום נשמה כפול: חדש ימינו כקדם

ישראל פרנס - חדש ימינו כקדם

שנים לא מעטות חלפו מאז הוציא הזמר החסידי ישראל פרנס אלבום מוסיקלי חדש. כעת, לרגל שמחת נישואי בנו אביאל, בוגר להקת הקינדרלך – סוף סוף רואה אור אלבום חדש מבית מדרשו.

חדש ימינו כקדם – הוא אלבום כפול וחדש של שירי נשמה, ישנים וחדשים אותם ניתן לשיר בצוותא ובדיבוק חברים. האלבום הוקלט באולפני שלהבת, תחת שרביטו של גלעד פוטולסקי ובהשתתפות בחורי ישיבה רבים, ואילו האלבום השני הוקלט באולפניו של שמואל יונה, תחת שרביטו המוסיקלי של שלמה ברונר ובהשתתפות בחורי ישיבת קובנה.

האלבומים מחולקים למחרוזות שונות; חסידות, נוסטלגיה, נשמה, זיץ, דבקות, מלווה מלכה ועוד – כשאליהם מצטרפים שלושה לחנים חדשים, מתוכם השיר 'כבקרת' שראה אור כסינגל לפני מספר חודשים.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'הטה'[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/03/parnes-chadesh2.mp3|titles=ישראל פרנס- הטה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב והמחנך מלוס אנג'לס בסינגל חדש: "חנוך לנער"

בשירו החדש "חנוך לנער", הזמר והיוצר דניאל קבלייר מביא אלינו צליל נוסטלגי עם טעם של קליפורניה. השיר סוחף ומרענן, ולוקח את המאזין למסע בזמן אל ימים פשוטים ומלאי שמחה.

להאזנה ←