מיכה גמרמן – התגלית מברזיל מתפלל בווקאלית

מיכה גמרמן

הזמר החסידי הראשון מברזיל מיכה גמרמן, פרץ לפני כשנה אל עולם המוזיקה היהודית החסידית. בחודש אדר הציג את אלבום הבכורה 'קשר של קיימא' שמתוכו יצאו הסינגלים 'שלום עליכם', 'סלחתי' לימים הנוראים, ודואט עם הזמר אוהד מושקוביץ גילה רינה'.

'תפילה', אחד מהשירים הבולטים מתוך האלבום, מוגש הפעם בגירסא ווקאלית לימי העומר ובין המיצרים, שעיבדו הצמד המוכשר אלי כהן ואיצי ברי, ללחן של אלי כהן ומילים מתוך המשנה ברורה: "תפילה בלי כוונה כגוף בלי נשמה, המתפלל צריך שיכוון ויחשוב כאילו שכינה כנגדו".

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/04/gemerman-tfila-vokali.mp3|titles=מיכה גמרמן – תפילה – ווקאלי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלומי דסקל בשיר חדש וסוחף: ״כ׳קום שוין״

לרגל שמחת נישואי בנו, מגיש שלומי דסקל את שירו החדש והסוחף ״כ׳קום שוין״, בלחנו של בנו יענקי דסקל יחד עם איצי וולדנר, ובהפקתו של אברומי לונגר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

גבריאל סבג בסינגל חדש – "מזמור לתודה"

סבג, שעורר הדים רבים עם המעבר אל קדמת הבמה וסינגל הבכורה "רק איתך" שיצא בדואט עם נתנאל ישראל וזכה להצלחה חוצת מגזרים. חובר אל ניסו סלוב

להאזנה ←