חבורת א.ק.א. פלא באלבום וואקלי – מסכם 2012

א.ק.א. פלא 6

חבורת א.ק.א. פלא מגישה את האלבום הווקאלי השישי שלה: 2012 – סיכום השנה. השנה האחרונה היתה שנה גדולה במוסיקה היהודית, עם אלבומים רבים ולהיטים רבים שהטביעו את חותמם על אוהדי המוסיקה. כעת, יוכלו כולם להנות מהלהיטים של השנה החולפת בביצועים המדליקים של א.ק.א. פלא.

ההרמוניות המופלאות משלבות את הלהיטים של יעקב שוואקי, ליפא שמלצער, אברהם פריד, היום השמיני, שלמה טויסיג, שאולי וולדנר, בני פרידמן ועוד.

האלבום מופץ בארצות הברית ע"י חברת 'שמח מיוזיק.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/04/AKAPella6Sampler.mp3.mp3|titles=א.ק.א. פלא 6]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

התמיכה בלומדי התורה של יוסי בייליס: "ואתם הדבקים"

סינגל חדש ומרגש לקראת הימים הנוראים תחת השם "ואתם הדבקים". השיר, שנולד מתוך הרהור עמוק בטקסט ברכת החודש ובפסוק מספר דברים, מציע מסר של חיבור לשורשי האמונה בעת הזו המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

כי בא מועד: יואלי דווידוביץ, שוכי גולדשטיין ו'מלכות'

על הביצוע הפעם הופקדו יואלי דווידוביץ ושוכי גולדשטיין, בעיבודו שלנפתלי לנדסמן ממקהלת 'מלכות', כאשר 'מלכות' מלווה אותה קולית בעיבודו הקולי של פנחס ביכלר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שלומי אגמון מפתיע בסינגל חדש – "לעולם"

"לעולם" יוצא לאוויר העולם לכבוד חודש אלול, עם המילים מהתפילה שאומרים בכל בוקר: "לעולם יהא אדם ירא שמים בסתר" – שיר תפילה מלא בתחנונים.

להאזנה ←