רועי אדרי בסינגל 'האחד' מתוך האלבום 'שורשים'

רועי אדרי

אחרי הסינגל הראשון "שורשים" שכבש את המאזינים, מוציא הזמר והיוצר רועי אדרי סינגל שני בשם האחד. אדרי שמשלב בין מוסיקת עממית, היפ-הופ ורוק, מצליח לחבר את כל אלה לנשמה היהודית בזכות הטקסטים האישיים והמרגשים והקול העוצמתי שלו.

את הקול המיוחד של רועי אדרי פגש הקהל בעונה הראשונה של התוכנית THE VOICE . שם, מעבר לקול הענק שבו הוא הצליח להיחרט בתודעה כשקידש שם שמיים לפני כל הופעה. את השיר "האחד" כמו כל השירים, באלבום כתב אדרי והלחין והוא מתכתב עם החיפוש המתמיד, הערגה והכיסופים לאחד והיחיד.

מילים ולחן: רועי אדרי, הפקה מוסיקלית: גדי פיינגולד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/05/roiedrei-haechad.mp3|titles=רועי אדרי – האחד]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←