רועי אדרי בסינגל 'האחד' מתוך האלבום 'שורשים'

רועי אדרי

אחרי הסינגל הראשון "שורשים" שכבש את המאזינים, מוציא הזמר והיוצר רועי אדרי סינגל שני בשם האחד. אדרי שמשלב בין מוסיקת עממית, היפ-הופ ורוק, מצליח לחבר את כל אלה לנשמה היהודית בזכות הטקסטים האישיים והמרגשים והקול העוצמתי שלו.

את הקול המיוחד של רועי אדרי פגש הקהל בעונה הראשונה של התוכנית THE VOICE . שם, מעבר לקול הענק שבו הוא הצליח להיחרט בתודעה כשקידש שם שמיים לפני כל הופעה. את השיר "האחד" כמו כל השירים, באלבום כתב אדרי והלחין והוא מתכתב עם החיפוש המתמיד, הערגה והכיסופים לאחד והיחיד.

מילים ולחן: רועי אדרי, הפקה מוסיקלית: גדי פיינגולד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/05/roiedrei-haechad.mp3|titles=רועי אדרי – האחד]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר מציג גרסה ווקאלית ל"רחל מבכה על בניה"

איש המוזיקה היהודית ממיאמי, הזמר והיוצר ארי פרייזר, משחרר גרסה ווקאלית חדשה ומרגשת לשיר הקלאסי "רחל מבכה על בניה", המבוסס על הפסוק "קול ברמה נשמע", ללחנו הנצחי של רבי חיים בנט.

להאזנה ←