רועי אדרי בסינגל 'האחד' מתוך האלבום 'שורשים'

רועי אדרי

אחרי הסינגל הראשון "שורשים" שכבש את המאזינים, מוציא הזמר והיוצר רועי אדרי סינגל שני בשם האחד. אדרי שמשלב בין מוסיקת עממית, היפ-הופ ורוק, מצליח לחבר את כל אלה לנשמה היהודית בזכות הטקסטים האישיים והמרגשים והקול העוצמתי שלו.

את הקול המיוחד של רועי אדרי פגש הקהל בעונה הראשונה של התוכנית THE VOICE . שם, מעבר לקול הענק שבו הוא הצליח להיחרט בתודעה כשקידש שם שמיים לפני כל הופעה. את השיר "האחד" כמו כל השירים, באלבום כתב אדרי והלחין והוא מתכתב עם החיפוש המתמיד, הערגה והכיסופים לאחד והיחיד.

מילים ולחן: רועי אדרי, הפקה מוסיקלית: גדי פיינגולד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/05/roiedrei-haechad.mp3|titles=רועי אדרי – האחד]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←