עשור ברציפות: מופע ענק באמפיתיאטרון בת-ים

עם סגירת התוכניה המיוחדת של "עצרת גאולה ומשיח" שמתקיימת השנה בפעם העשירית ברציפות ותתקיים אי"ה ביום שלישי ג' תמוז באמפיתיאטרון בבת-ים, נשלמות גם ההכנות לקראת חלקו המרכזי של מופע "ברוב שירה וזמרה" המלווה את האירוע מידי שנה, בינות לנאומי רבני חב"ד והמשפיעים שידברו על גדלותו של היום.

מחרוזות של ניגוני חב"ד, לצד שירי משיח וגאולה, יעניקו לערב חוויה של מעמד עוצמתי, כשהקהל, פורץ כדרכו במעגלי שמחה וריקודים. השנה הוחלט על 'עדי גביסון והלהקה' אשר נחשבת בין הטובות בעולם, ותופיע בהופעה מיוחדת, חדשנית ומלאה ברחבת האמפיתיאטרון בבת-ים לאחר סבב הופעות ענק בפלורידה.

הישיבה בהפרדה. כרטיסים בקופות ביום האירוע. קטעי וידאו מיוחדים. הסעות מכל רחבי הארץ, לפרטים – מוקד ארצי: 03-6584633

עצרת גאולה ומשיח

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←