הקאמבק של מנדי וואלד: בטח, בטחו, בוטח!

מנדי וואלד - בטח

מנדי וואלד הוא לא זמר חדש בתעשיית המוסיקה בארצות הברית; מאחוריו חמישה אלבומי סולו והוא מופיע כזמר אורח בעוד לפחות כעשרים נוספים. אלבומו האחרון 'אחד' יצא לפני כשש שנים. מאז אוהדיו של מנדי לא מפסיקים לשאול אותו מתי יצא האלבום הבא, במיוחד מאז הצטרף בשנה האחרונה למספר עצום של כישרונות שחגגו 25 שנה למופעי האסק וכן הופיע בפסח האחרון במופע מיאמי 36.

כעת, הגיע הזמן להציג הסינגל החדש של מנדי וואלד שנקרא בטח. וואלד רצה לשמור על אותו הסגנון שעזר לו להרים את הקריירה שלו לשיאה תוך כדי שהוא מתאים ומשדרג אותו ל 2013. לצורך זה הוא מינה את הזמר והמפיק שלומי קאופמן שארגן לו פגישה עם מייצר הלהיטים איצי וואלדנר. בין איצי ומנדי נרקם חיבור מיוחד והוא החליט לבחור את השיר 'בטח'.

'בטח' למעשה כולל מילים משלושה פסוקים נפרדים, אך כולם כוללים את אותו השורש בטח, בטחו ובוטח. בעולם שבו קורים כל הזמן דברים רעים חשוב לשמור על האמונה והביטחון שהשם פה והמשיח בדרך. השיר עובד על ידי רולי אזרחי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר
[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/06/wald-Betach.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←