מרדכי בן דוד במסע הופעות בבלגיה • גלריית תמונות

מרדכי בן דוד באנטוורפן

גדול הזמר החסידי העולמי מרדכי בן דוד חזר השבוע ממסע הופעות באירופה, המופע הראשון היה בדינר לטובת ארגון החסד 'תומכי שבת' בראשות הנגיד ר' מרדכי (מרקי) שפיצר, סביב שולחנות ערוכים כל טוב ישבו גדולי רבני אנטוורפן ונכבדי הציבור, כאשר את מ.ב.ד מלווה מקהלה מקומית במיטב השירים הישנים והחדשים.

בשבוע לאחר מכן מ.ב.ד הגיע שוב לבלגיה עבור המופע של בי"ס היהודי 'יבנה', שהתקיים באחד האולמות היפים שבאנטוורפן בלגיה. האולם היה מלא מפה לפה ולא נשארו כרטיסים לארוע. יש לציין כי בארועים בחו"ל למלא אולם גדול עד אפס מקום – ובמיוחד שבוע אחרי שבוע – אינו דבר של מה בכך, וכי הדבר שקול למכירת נוקיה או בלומפילד בארץ – באופן יחסי.

15 שנה. הילד ששר אז בדואט עם מרדכי בן דוד , אלי שיינפלד – כיום איש בוגר, הגיח מאחורי הקלעים והצטרף שוב לשיר "הבן יקיר לי" בדואט מרגש עם מרדכי בן דוד, תוך כדי סנכרון באמצעות המסכים שבאולם למופע העבר אשר הראה אותו ואת מרדכי בן דוד מצעירותם..

את סבב המופעים הפיק שרון דניאל אשר הביא עימו את כל הצוות הישראלי כולל הנגנים והמנהל המוזיקאלי רפי גריידי, הצוות הטכני והמולטימדיה.

גלריית תמונות, צילומים: יוסי ליכטפלד ואבירם מיכאלי.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←