לב טהור: הווקאלי החדש של בריו חקשור

בריו חקשור

הזמר בריו חקשור משחרר שיר ישיבתי בביצוע ווקאלי מחודש במיוחד לימים אלו של אבלות על חורבן הבית ועל חיזוק בין אדם לחברו. מדובר בשיר 'לב טהור' שהופיע באלבום הבכורה, בוצע כעת מחדש יחד עם מקהלת "ידידים", לצד עיבוד ווקאלי של המוזיקאי המוכשר אודי דמארי.

"השיר 'לב טהור' הולחן אצלי בליל שישי לפני עשור בישיבה עם הניחוחות של מאפית ויז׳ניץ אחרי שטייגן רציני…", מספר בריו חקשור, "וכאשר בחרתי להוציא את הלחן המיוחד הזה באלבום הראשון קיבלתי פידבקים בלי סוף מחסידי ברסלב שסיפרו לי שכשהם עושים התבודדות, הם שרים את השיר הזה. החלטתי שכדאי להכניס את השיר גם לעולם הישיבות, ולהוציא מחדש בגרסא ווקאלית".

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/07/baryo-letahor-vokali.mp3]

ביצועים נוספים

צרכנות

מהפכת הכשרות בממילא

קבוצת לוצ'נה מעבירה שלוש מסעדות מובילות ואולם בוטיק לכשרות הרב שלמה מחפוד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלי לעווין ויוסף געשטעטנער בדואט חדש: "מלך רחמן"

לחן נצחי מבית היוצר של הזמר והיוצר יוסף גסטטנר, שמקבל חיים בשיתוף פעולה עם הזמר אלי לוין. 'מלך רחמן' הוא מסוג הלחנים שתחושו כאילו שהכרתם אותו כל חייכם.

להאזנה ←