אזכרה לנעים זמירות ישראל החזן משה שולהוף

ביוזמה משותפת של המחלקה לתרבות תורנית בעיריית רמת גן, הללויה אירועים ועמותת לשמוע אל הרינה ואל התפילה תתקיים ביום שני הקרוב, מוצאי ט"ו באב תשע"ג בבית הכנסת המרכזי של רמת גן אזכרה לחזן משה שולהוף ז"ל במלאת 30 יום לפטירתו.

הערב יתחיל בתפילת ערבית עם החזנים ומקהלה ולאחר מכן יבוצעו מספר יצירות עם החזנים ואף דברי הספד מחברים ומשפחה. החזנים שיופיעו הם: דוד וינבך, יעקב מוצן, ישראל רנד, יחזקאל קלאנג, חיים אליעזר הרשטיק, יהודה רוטנר ודובלה הלר, בליווי אנסמבל 'פעמונים' בניצוחו של יוסי שוורץ ובליווי מוסיקלי של מנחם בריסטובסקי.

כל החזנים והמנצח מופעים בהתנדבות מלאה. הכניסה חופשית.

אזכרה שולהוף

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←