אזכרה לנעים זמירות ישראל החזן משה שולהוף

ביוזמה משותפת של המחלקה לתרבות תורנית בעיריית רמת גן, הללויה אירועים ועמותת לשמוע אל הרינה ואל התפילה תתקיים ביום שני הקרוב, מוצאי ט"ו באב תשע"ג בבית הכנסת המרכזי של רמת גן אזכרה לחזן משה שולהוף ז"ל במלאת 30 יום לפטירתו.

הערב יתחיל בתפילת ערבית עם החזנים ומקהלה ולאחר מכן יבוצעו מספר יצירות עם החזנים ואף דברי הספד מחברים ומשפחה. החזנים שיופיעו הם: דוד וינבך, יעקב מוצן, ישראל רנד, יחזקאל קלאנג, חיים אליעזר הרשטיק, יהודה רוטנר ודובלה הלר, בליווי אנסמבל 'פעמונים' בניצוחו של יוסי שוורץ ובליווי מוסיקלי של מנחם בריסטובסקי.

כל החזנים והמנצח מופעים בהתנדבות מלאה. הכניסה חופשית.

אזכרה שולהוף

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←