אזכרה לנעים זמירות ישראל החזן משה שולהוף

ביוזמה משותפת של המחלקה לתרבות תורנית בעיריית רמת גן, הללויה אירועים ועמותת לשמוע אל הרינה ואל התפילה תתקיים ביום שני הקרוב, מוצאי ט"ו באב תשע"ג בבית הכנסת המרכזי של רמת גן אזכרה לחזן משה שולהוף ז"ל במלאת 30 יום לפטירתו.

הערב יתחיל בתפילת ערבית עם החזנים ומקהלה ולאחר מכן יבוצעו מספר יצירות עם החזנים ואף דברי הספד מחברים ומשפחה. החזנים שיופיעו הם: דוד וינבך, יעקב מוצן, ישראל רנד, יחזקאל קלאנג, חיים אליעזר הרשטיק, יהודה רוטנר ודובלה הלר, בליווי אנסמבל 'פעמונים' בניצוחו של יוסי שוורץ ובליווי מוסיקלי של מנחם בריסטובסקי.

כל החזנים והמנצח מופעים בהתנדבות מלאה. הכניסה חופשית.

אזכרה שולהוף

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלומי דסקל בשיר חדש וסוחף: ״כ׳קום שוין״

לרגל שמחת נישואי בנו, מגיש שלומי דסקל את שירו החדש והסוחף ״כ׳קום שוין״, בלחנו של בנו יענקי דסקל יחד עם איצי וולדנר, ובהפקתו של אברומי לונגר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

גבריאל סבג בסינגל חדש – "מזמור לתודה"

סבג, שעורר הדים רבים עם המעבר אל קדמת הבמה וסינגל הבכורה "רק איתך" שיצא בדואט עם נתנאל ישראל וזכה להצלחה חוצת מגזרים. חובר אל ניסו סלוב

להאזנה ←