מידד טסה באלבום שמיני חדש: יהודי בנשמתי

מידד טסה - יהודי בנשמתי

הזמר הצעיר והמצליח מידד טסה משחרר אלבום אולפן ים תיכוני חדש. 'יהודי בנשמתי' – אלבומו השמיני של מידד רואה אור כשהוא רק בן 19 וחצי.

האלבום החדש מכיל 11 רצועות, כאשר לראשונה מידד היה שותף מוזיקלי פעיל; הפיק מוזיקלית את השיר 'נשמה' שיצא כסינגל וכן הלחין את השיר 'עושים תשובה'. גם אמו של מידד כתבה לאלבום שיר הנקרא 'אמא'. כל זה לצד שורה של יוצרים ומעבדים שהפיקו את האלבום: שרון אבילחק, דורון אלימלך, דוד ביתן, אלדד רצון ועוד.

מתוך האלבום יצאו כבר ארבעה סינגלים: נשמה, אבי ומלכי, מלמעלה וחכמה ומושלמת. עם יציאת האלבום מתלווה סינגל חדש וקצבי 'יהודי בנשמתי' שכתב אביעד גיל יחד עם שרון אבילחק שגם הלחין לצד הפקה מוזיקלית של דורון אלימלך.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא מתוך האלבום [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/07/meidadtasa-yehudi.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←