לקראת תום פגרת העומר: מיקס ווקאלי מיוחד של "מנוחה 2"

מנוחה 2, אלבומם החדש של חבורת מנוחה, ראה אור ימים ספורים לפני תחילת ימי ספירת העומר ורוכשי האלבום נותרו עם תחושה של החמצה קלה.

בכדי להשאיר את הטעם הטוב בפה עד כשתסתיים תקופת האבלות על מות תלמידי רבי עקיבא, החליט אלי גרסטנר להפיק גירסא ווקאלית מיוחדת המורכבת ממיקס משירי האלבום החדש "שמע ישראל".

כאשר המוסיקה איננה, ההרמוניה המופלאה של מנוחה מקבלת משנה תוקף וצפויה להגביר את הקף מכירות האלבום החדש שצפוי להגיע ארצה בע"ה בקרוב. כזכור, בלהקת מנוחה חברים: דני ברקוביץ, אבי שכטר, שלמה שוועד ואלי גרסטנר כמובן.

לחצו PLAY להאזנה למיקס

[audio:https://www.chasidinews.com/audio/MENUCHA2-ACAPPELLAMIX.mp3]

ביצועים נוספים

צרכנות

מוכנים לחנוכה: יצירה יהודית שממשיכה להתנגן מדור לדור

השנה, כמו בכל שנה, "הצורפים" מפתיעה במגוון עיצובים שיתאימו לכל סגנון. הקולקציות החדשות משלבות עיצובים מודרניים וקלאסיים עם מסורת צורפות עתיקת יומין, כאשר כל חנוכייה מיוצרת בעבודת יד מוקפד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברהם פריד שר צמאה: ניגון שמחה לחודש כסלו

ערב ראש חודש כסלו ורגע לפני תחילת אירועי 'צמאה' בי"ט כסלו בבנייני האומה, רואה אור סינגל נוסף במסגרת פרויקט הניגונים המצליח. מדובר בניגון שמחה המכונה גם ׳ניגון לראש חודש כסלו׳ שזוכה לביצוע מרענן ומקפיץ של גדול הזמר החסידי אברהם פריד.

להאזנה ←