לקראת תום פגרת העומר: מיקס ווקאלי מיוחד של "מנוחה 2"

מנוחה 2, אלבומם החדש של חבורת מנוחה, ראה אור ימים ספורים לפני תחילת ימי ספירת העומר ורוכשי האלבום נותרו עם תחושה של החמצה קלה.

בכדי להשאיר את הטעם הטוב בפה עד כשתסתיים תקופת האבלות על מות תלמידי רבי עקיבא, החליט אלי גרסטנר להפיק גירסא ווקאלית מיוחדת המורכבת ממיקס משירי האלבום החדש "שמע ישראל".

כאשר המוסיקה איננה, ההרמוניה המופלאה של מנוחה מקבלת משנה תוקף וצפויה להגביר את הקף מכירות האלבום החדש שצפוי להגיע ארצה בע"ה בקרוב. כזכור, בלהקת מנוחה חברים: דני ברקוביץ, אבי שכטר, שלמה שוועד ואלי גרסטנר כמובן.

לחצו PLAY להאזנה למיקס

[audio:https://www.chasidinews.com/audio/MENUCHA2-ACAPPELLAMIX.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←