שרולי טווערסקי בסינגל בכורה: ואהבת

שרולי טווערסקי  - ואהבת

שרולי טווערסקי נולד וגדל במילווקי ויסקונסין, שם זכה להזדמנות נדירה לגדול על ברכיו של סבו הדגול, רבי מיכאל טווערסקי הרב ממילוואקי שליט"א, כשבדמו מוטבעת תורה, אהבת ישראל ומוזיקה. באופן קבוע בבית הכנסת או בשמחות משפחתיות זאת הייתה עובדה ידועה שמרץ הנעורים של שרולי בשילוב המסר הנכון יכולים להותיר רושם עמוק.

בברכתו של הסבא פנה שרולי להותיר את חותמו הוא על המוזיקה היהודית. דרך חברים משותפים הכיר שרולי את המפיק שלומי קאופמן. מאז ומעולם רצה שרולי להעביר מסר לדור הצעיר והעבודה עם קאופמן הייתה התאמה טבעית. הם נעזרו שיתוף הפעולה של הזמר והיוצר צבי קאופמן, שהבין את החזון של שרולי ושלומי.

"בכדי לחדור לשוק הצעיר אני חשתי שזה חשוב להעביר מסר של אחדות" אמר שרולי, "גם במנגינה וגם במילים צבי פגע בול במטרה". התוצאה של שיתוף הפעולה הוליד את סינגל הבכורה שנקרא – "ואהבת". המוזיקה בשיר היא רעננה באופן בולט תוך כדי שימוש בסאונדים וטכניקות שלא נשמעים לעיתים תכופות בשוק המוזיקה היהודית.

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/07/SruliTwerski-VeOhavta-Single.mp3]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←