חיים בר בסינגל חדש שיעלה על פניכם חיוכים

חיים בר

חיים בר נחשב לאחד הזמרים והיוצרים הצעירים והמבטיחים במוסיקה הים-תיכונית.

את דרכו על הבמה החל בגיל צעיר, כנגן דרבוקה של אמנים מהשורה הראשונה. עם השנים והניסיון שצבר, ועם השירים שכתב והלחין, עבר בר אל קדמת הבמה והחל להופיע ברחבי הארץ בחתונות, אירועים ומופעים. ובמקביל באיסוף חומרים לאלבום הבכורה 'שר אליך', שברבות הזמן יצא וכלל שנים-עשר שירים מגוונים, בינהם לא-מעט להיטים כדוגמת 'משיח', 'למה?', 'בלי פחד', 'מודה מהנשמה', 'אבא' ועוד.

בימים אלו החל בר לעבוד על אלבומו השני, מתוכו יוצא הסינגל הראשון 'חיוכים'. חידוש מיוחד ומרענן לאחת מהקלאסיקות הים-תיכוניות. בר מפליא בביצוע אנרגטי, כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית הופקד המעבד והמפיק המוסיקלי דוד ביתן שרתם את טובי הנגנים. מה שיצר שיר מקפיץ, שיכניס במאזינים שמחת חיים מלאה ב'חיוכים'..

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/08/chaimbar-chiyuchim.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←